Pozovite nas na +381 61 224 224 0 ili nas kontaktirajte putem

services right

Kako Rezervisati Vozilo

Choose Locations

1. Odaberite Vozilo

Klikom na dugme "Sva Vozila" otvorićete listu svih dostupnih vozila. Nakon što odaberete odgovarajući automobil kliknite na dugme "Rezervišite Odmah" Gde će vam se pojaviti forma koju trebate da popunite.

Choose Locations

2. Odaberite lokaciju preuzimanja

Nakon što ste popunili formu sa vašim podatcima odaberite lokaciju preuzimanja vozila. Ukoliko vam ne odgovara nijedna od ponudjenih lokacija možete odabrati opciju "adresa po dogovoru".

Choose Locations

3. Rezervišite svoj Automobil

Kada ste uradili prethodna dva koraka ostalo je samo da pritisnete dugme "Rezervišite Vozilo". Nakon toga neko iz našeg tima će vas kontaktirati u najkraćem roku kako bi potvrdio vašu rezervaciju.

Često Postavljana Pitanja

Ovo su samo neki od odgovora na vaša najčešće postavljana pitanja.

 • UrbanDrive: Osnovni uslovi za iznajmljivanje vozila su:
 • Da korisnik mora da ima minimum 23 godinu i ne više od 70 godina starosti
 • Da mora da poseduje vozačku dozvolu i minimum 2 godine vozačkog iskustva
 • Da poseduje važeći identifikacioni dokument – lična karta ili pasoš
 • Da je korisnik kreditne kartice zbog depozita koji je neophodan pri iznajmljivanju vozila

UrbanDrive: Minimalno trajanje najma može biti 48 sati (2 dana).

UrbanDrive: Naravno. To nam se dešava, te u tim situacijama koordinišemo sa našim klijentima u vezi trajanja najma, vrste vozila, kao i efektivnijoj finansijskoj strukturi.

UrbanDrive: Naravno, ali uz odobrenje Urban Drive rent a car agencije.

UrbanDrive: Trebali biste proveriti stanje vozila pre preuzimanja i zabeležiti na posebnom obrascu o stanju vozila. Ukoliko se uoči neka nepravilnost neophodno je obavestiti rent-a-car agenciju.

UrbanDrive: Vozilo je moguće dostaviti/vratiti na dogovorenu poznatu i saobraćajem rasterećenu lokaciju u gradu. Često nam klijenti zahtevaju vozila da budu isporučena kod Arene ili na Aerodrom Nikola Tesla. Takodje, vozilo je moguće dostaviti/vratiti u okviru radnog vremena ili izvan njega uz doplatu.

UrbanDrive: Moguće je, uz raniju koordinaciju, ili ukoliko je specificno vozilo odmah dostupno.

UrbanDrive: Ukoliko se iznajmljuje specifičnije vozilo, depozit je neophodan tokom trajanja celog najma. Depozit se polaže putem kreditne kartice ili u fizičkoj valuti. Kada se ispravno vozilo vrati agenciji, vrši se obračun i vraćanje depozita, ukoliko vozilo nije ostečeno ili nije bilo saobraćajnih prestupa.

UrbanDrive: Naravno. U skladu sa zakonom koji propisuje obavezno sedište za decu starosti do 3 godine, moguće je iznajmiti sedište za decu. Takodje, ukoliko imate potrebu za krovnim koferom, ili nosačima za biciklu, moguće je iznajmiti.

 • UrbanDrive: Ukoliko se dogodi šteta na rentiranom vozilu, klijent je u obavezi da postupi po sledećim pravilima:
 • Klijent je u obavezi da odmah obavestiti policiju, kao i rent-a-car agenciju,
 • Klijent treba da zapiše podatke o drugim učesnicima dogadjaja,
 • Da popuni izveštaj o nesreći/kradji/šteti pri vraćanju vozila u agenciju,
 • Da kreira kratku izjavu u kojoj će opisati uzroke i okolnosti u kojima je došlo do nesreće/kradje/štete.
 • Neophodno je znati da je policijski zapisnik obavezan kod svih vrsta osiguranja. Bez policijskog zapisnika, pun iznos štete će snositi korisnik.

UrbanDrive: Da, ukoliko je u pitanju zimski period na vozilu se nalaze zimske gume, a takodje u vozilu se nalaze lanci i propratna oprema. Naravno, sa dolaskom letnjeg perioda, vozila se servisiraju i montiraju im se letnje gume.

UrbanDrive: Može, ali je neophodno pri najmu da naznačite koja je to osoba. Takodje, treba da se navedu podaci i obezbede potrebna dokumenta ove osobe.