• UrbanDrive: Osnovni uslovi za iznajmljivanje vozila su:
  • Da korisnik mora da ima minimum 23 godinu i ne više od 70 godina starosti
  • Da mora da poseduje vozačku dozvolu i minimum 2 godine vozačkog iskustva
  • Da poseduje važeći identifikacioni dokument – lična karta ili pasoš
  • Da je korisnik kreditne kartice zbog depozita koji je neophodan pri iznajmljivanju vozila

UrbanDrive: Minimalno trajanje najma može biti 48 sati (2 dana).

UrbanDrive: Naravno. To nam se dešava, te u tim situacijama koordinišemo sa našim klijentima u vezi trajanja najma, vrste vozila, kao i efektivnijoj finansijskoj strukturi.

UrbanDrive: Naravno, ali uz odobrenje Urban Drive rent a car agencije.

UrbanDrive: Trebali biste proveriti stanje vozila pre preuzimanja i zabeležiti na posebnom obrascu o stanju vozila. Ukoliko se uoči neka nepravilnost neophodno je obavestiti rent-a-car agenciju.

UrbanDrive: Vozilo je moguće dostaviti/vratiti na dogovorenu poznatu i saobraćajem rasterećenu lokaciju u gradu. Često nam klijenti zahtevaju vozila da budu isporučena kod Arene ili na Aerodrom Nikola Tesla. Takodje, vozilo je moguće dostaviti/vratiti u okviru radnog vremena ili izvan njega uz doplatu.

UrbanDrive: Moguće je, uz raniju koordinaciju, ili ukoliko je specificno vozilo odmah dostupno.

UrbanDrive: Ukoliko se iznajmljuje specifičnije vozilo, depozit je neophodan tokom trajanja celog najma. Depozit se polaže putem kreditne kartice ili u fizičkoj valuti. Kada se ispravno vozilo vrati agenciji, vrši se obračun i vraćanje depozita, ukoliko vozilo nije ostečeno ili nije bilo saobraćajnih prestupa.

UrbanDrive: Naravno. U skladu sa zakonom koji propisuje obavezno sedište za decu starosti do 3 godine, moguće je iznajmiti sedište za decu. Takodje, ukoliko imate potrebu za krovnim koferom, ili nosačima za biciklu, moguće je iznajmiti.

  • UrbanDrive: Ukoliko se dogodi šteta na rentiranom vozilu, klijent je u obavezi da postupi po sledećim pravilima:
  • Klijent je u obavezi da odmah obavestiti policiju, kao i rent-a-car agenciju,
  • Klijent treba da zapiše podatke o drugim učesnicima dogadjaja,
  • Da popuni izveštaj o nesreći/kradji/šteti pri vraćanju vozila u agenciju,
  • Da kreira kratku izjavu u kojoj će opisati uzroke i okolnosti u kojima je došlo do nesreće/kradje/štete.
  • Neophodno je znati da je policijski zapisnik obavezan kod svih vrsta osiguranja. Bez policijskog zapisnika, pun iznos štete će snositi korisnik.

UrbanDrive: Da, ukoliko je u pitanju zimski period na vozilu se nalaze zimske gume, a takodje u vozilu se nalaze lanci i propratna oprema. Naravno, sa dolaskom letnjeg perioda, vozila se servisiraju i montiraju im se letnje gume.

UrbanDrive: Može, ali je neophodno pri najmu da naznačite koja je to osoba. Takodje, treba da se navedu podaci i obezbede potrebna dokumenta ove osobe.